30 de juliol, 2008

Tot a punt!

Hola a totes i tots!
Benvingudes i benviguts al nostre espai "Falastin Horra", que en àrab vol dir llibertat palestina.
D'aquí ben poc, escriurem des de terres PALESTINES, tot i que alguns s'entossudeixin en nombrar-les Israel...

Amb un títol i una entrada així, som conscients que explicitem de forma clara quin és el nostre posicionament en aquest conflicte (sí és que pot merèixer el nom de conflicte, quan es tracta d'un estat fort contra un de dèbil). Ara bé, també volem deixar ben clar que no som antisraelianes, que sabem que entre la societat israeliana hi ha de tot (com a tot arreu) i hi ha també sectors mobilitzats en contra del que està fent el seu propi govern i això, tenint en compte la paranoia en la que viu immersa la societat isareliana, té molt de valor.

Com la majoria de vosaltres ja sabeu, anem a Jenin, que està al nord de Cisjordània, a fer de voluntàries a un casal d'estiu amb nens i nenes al Creative Cultural Center. Es tracta d'una associació no governamental creada per un grup de gent jove de Jenin, amb el propòsit d'oferir serveis educatius i culturals a la població de la zona.
Tenim moltíssimes ganes d'iniciar aquest projecte, tot i que també hem d'admetre que estem una mica inquietes... és normal, oi?¿ Sort n'hem tingut de la gent de la Xarxa d'Enllaç amb Palestina que ens han donat suport abans i segur que durant i després de l'estada. Molts petons a totes i tots!

I per acabar, només dir-vos que intentarem escriure cada dia, però que si no ho podem fer, sigueu pacients...